Toyota Ablasserdam

Toyota Alblasserdam verplaatsing

Hoewel de Toyota locatie in Alblasserdam is gesloten, heeft dit geen gevolgen voor de klanten van Toyota, aangezien HB Autoservice nu voor velen de dichtstbijzijnde Toyota specialist in de buurt is.

Over HB Autoservice

In 2006 is HB Autoservice, opgericht met veel passie voor Toyota en Lexus. Als echt familiebedrijf hebben wij door de jaren heen veel ervaringen opgedaan en uitgewisseld. Service staat bij ons voorop en dit uiten wij dagelijks naar onze klanten. Daarnaast heeft u bij ons keus uit zowel originele als imitatie onderdelen. Wij geven u graag advies over wat voor uw Toyota of Lexus de beste optie is.

Deskundigheid HB Autoservice

HB Autoservice opereert in de Drechtsteden. Wij scholen ons zelf voortdurend bij door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche, voornamelijk rondom Toyota en Lexus. Daarnaast is HB Autoservice aangesloten bij de BOVAG brancheorganisatie Onafhankelijke Autobedrijven, hierdoor bent u bij ons verzekerd van deskundig advies.

Naar welke Toyota monteur nu?

Wilt u meer Toyota en Lexus specialisme maar een lagere prijs? Dan bent u bij HB Autoservice aan het juiste adres. HB Autoservice is de beste monteur in de buurt waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact op.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!
Chat nu!
Call Now Button