Reparaties en onderhoud

apk

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een verplichte technische keuring die ervoor waakt dat alle auto’s die deelnemen aan het verkeer veilig zijn en aan alle milieu-eisen voldoen. Wij zijn een door de RDW erkend keuringsstation en hebben onze eigen APK-keurmeester in dienst.

wat houdt de APK keuring in?

Onze APK-keurmeester controleert je auto volgens de keuringseisen van de RDW. Je auto moet voldoen aan de veiligheidseisen en milieueisen die door de RDW bepaald zijn. Je hele auto wordt geïnspecteerd, zo controleren we onder andere de volgende punten:

  • Carrosserie
  • Verlichting
  • Banden (en ophanging daarvan)
  • Motor en aandrijfsysteem
  • Stuurinrichting
  • Remsysteem
  • Interieur

Kunnen we je auto niet goedkeuren omdat bijvoorbeeld je banden te ver versleten zijn, dan overleggen we altijd met jou welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten daarvoor zijn.

onderhoud

Niets is zo vervelend als een auto die het plotseling begeeft of kuren vertoont. Wist je dat je dit kunt voorkomen door goed onderhoud? Bij ons ben je op het juiste adres om je auto laten onderhouden, of je nou een oude of een nieuwe auto hebt. Je fabrieksgarantie blijft bij ons namelijk gewoon behouden omdat wij werken volgens voorschriften van de fabrikant. Je kunt bovendien voor ieder automerk en alle soorten auto’s bij ons terecht.

Wist u dat bij HB Autoservice de APK gratis* is in combinatie met klein of groot onderhoud?

*Exclusief de verplichte viergasmeting / EOBD / Roetmeting en afmeldkosten

reparaties

 

Tijdens een APK of onderhoudsbeurt komen soms gebreken aan het licht, die dan snel opgelost kunnen worden. Echter kan het ook gebeuren dat je onverwachts een vervelende ontdekking doet. In zo’n geval is het goed om te weten dat je bij HB Autoservice altijd terecht kunt voor alle soorten reparaties aan je auto. Mocht je iets niet vertrouwen? Rijd even langs!

bandenservice

 

De banden onder je auto spelen een belangrijke rol wanneer het gaat om je veiligheid en rijcomfort. Het enige contactvlak van je auto met de weg wordt immers gevormd door je banden. Daarom is het van groot belang dat je de juiste banden onder je auto hebt, die passen bij jouw auto en rijstijl. Wij bieden banden aan van grote en professionele merken, zoals Michelin. Bij ons kun je ook terecht voor een seizoenswissel. Bij de wissel controleren we de band op profieldiepte en bandenspanning en worden deze meteen op de juiste spanning gezet.

ons bandenhotel

Als service bieden wij kostenloos opslag van uw zomer of winterset wanneer uw auto bij ons in onderhoud is. Ben je geen klant maar zoek je wel opslag, dan is dit bespreekbaar.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!
Chat nu!