Aircoservice

Problemen met de airconditioning doen zich vaak voor op het meest ongelegen moment. Niet zo vreemd, want bij een niet optimaal werkend aircosysteem komen de problemen pas aan het licht in extreme omstandigheden. Als je op vakantie gaat bijvoorbeeld, en de airco moet ineens heel hard werken om de hete buitenlucht te koelen. Is het aircosysteem niet in goede conditie, dan vormen dit soort extreme omstandigheden de genadeklap en leiden deze tot dure reparaties. Het is dus van belang om ook de airconditioning van je auto goed te laten onderhouden.

Waarom aircoservice?

Over aircoservice staat vaak niets vermeld in het onderhoudsboekje van je auto, en daarom gaan veel automobilisten ervan uit dat onderhoud ook niet nodig is. Toch heeft elk aircosysteem op tijd onderhoud nodig. De belangrijkste reden is dat geen enkel aircosysteem 100 procent dicht is. Daardoor ontsnapt het koudemiddel, dat een gas is, heel langzaam uit je aircosysteem. En hoe minder koudemiddel er aanwezig is, des te minder kan de airco koelen. Periodiek onderhoud aan je aircosysteem is dus heel belangrijk. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! HB Autoservice is namelijk gecertificeerd om onderhoud aan de airco uit te voeren.

De beste aircoservice vind je bij hb autoservice

Wist je dat een autobedrijf gecertificeerd moet zijn om onderhoud aan je airco uit te mogen voeren? Het koelmiddel wat in je airco zit, is namelijk schadelijk voor het milieu. Het is dus van belang dat autobedrijven weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Daarom volgen wij hierover trainingen bij Bosch. Ook hebben wij het benodigde F-gassen certificaat in huis, waardoor wij de aircoservice veilig en milieuvriendelijk kunnen en mogen uitvoeren.

REINIGING VAN DE POLLENFILTEROMGEVING

PROBLEEM:

Schimmels, kiemen, bacteriën: in vele airco’s reist een muf ruikend levend tapijt mee. Conventionele reinigingsmethodes tonen een negatieve invloed op het welzijn van de inzittenden – en maken in extreme gevallen zelfs ziek.

Wordt tijdens het onderhoud alleen het pollenfilter vervangen, dan blijft de omgeving ervan verder besmet en vervuild. Vuil, pollen, insectenresten en micro-organismen die tot in het ventilatiesysteem geraakt zijn, moeten met een aparte reiniging worden geëlimineerd.

OPLOSSING:

AIRCO WELL®

Een nieuw en fris pollenfilter heeft nood aan een zuivere omgeving.
De reiniging van de pollenfilteromgeving met airco well® vermindert het risico dat ondanks de pollenfilterwissel schadelijke stoffen en kiemen het interieur bereiken

  • Zuivere lucht
  • Minder pollen
  • Minder micro-organismen
  • Zonder gevaar voor de gezondheid
  • Onafhankelijk getest
Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!
Chat nu!