Diagnose

Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Meestal is dat ook zo, maar heel soms laat je auto je in de steek. Als je auto een storing heeft, kan dat duizenden redenen hebben. De reden kan heel simpel, maar ook heel ingewikkeld zijn. Geeft je auto een storing aan en weet je niet wat er aan de hand is? Je kunt altijd op ons terugvallen voor een betrouwbare diagnose en reparatie. Wij beschikken over vakkundige automonteurs én de meest nauwkeurige en actuele informatie over je auto. Hierdoor kunnen wij je snel weer op weg helpen!

Waarom je auto uitlezen?

Een foutcode in het geheugen van je auto vertelt niet altijd het hele verhaal achter een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Bij HB Autoservice vinden we ook het onderliggende probleem. Daarvoor werken wij met het beste gereedschap, zoals de diagnoseapparatuur van Bosch en Toyota/Lexus. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto’s uitlezen, dus ook die van jou. Onze monteurs weten precies hoe ze foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken. De computers helpen iedere fout en elk probleem snel op te sporen en onze monteurs helpen je vervolgens snel weer op weg.

Storing uitlezen

De computer in je auto regelt bijna alles. Als deze computer wordt gereset, uitgelezen of voorzien van een software-update, is het dus heel belangrijk dat dit goed gebeurt. Onze specialisten zijn goed opgeleid en uitgerust met de beste diagnoseapparatuur van Bosch. Bosch is de grootste ontwikkelaar en fabrikant van autocomputers, waardoor de computers in de meeste auto’s van Bosch zijn. Daarom kennen onze monteurs de computer in jouw auto als geen ander en hoef jij je geen zorgen te maken.

Geen onverwachte kosten

Na de diagnose vertellen wij je wat we hebben gevonden. Samen met jou overleggen we de mogelijkheden voordat we overgaan tot een reparatie. Zo heb je nooit onverwachte kosten. HB Autoservice, waar service voorop staat!

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!
Chat nu!
Call Now Button