Over ons

HB Autoservice is opgericht in 2006 door Henk Belder en sindsdien gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Toyota en Lexus, daarnaast werken wij aan alle andere merken.

Ons team bestaat uit: Henk, onze hoofdtechnicus, met grote voorliefde voor het merk Toyota en Lexus. Al sinds 1989 ervaren in het sleutelen aan Toyota’s. Dan hebben we Annemarie Belder die te vinden is achter de receptie en opneemt wanneer u ons belt. Zoon Jan is onze technische specialist en is tevens het aanspreekpunt in de garage. Jan focust zich zo veel mogelijk op hybride en EV’s (elektrische voertuigen). Sinds maart 2019 is Hans ons team komen versterken met maar liefst 40 jaar ervaring in de automotive sector. 

Wij zijn een betrouwbaar en servicegericht bedrijf, aangesloten bij de BOVAG brancheorganisatie Onafhankelijke Autobedrijven. U bent bij ons verzekerd van een objectief, merkonafhankelijk advies. Samen met 3 andere technici, opgeleid volgens de nieuwste technieken, zijn wij voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen in de autobranche, zoals Hybridetechniek en elektrisch rijden. Dit doen wij door onze vakkennis up-to-date te houden middels bijscholingen.

 

Wij zijn een klein bedrijf en staan daardoor dicht bij de klant. De sfeer bij HB Autoservice is informeel van karakter en wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering met u als klant en denken graag met u mee. Wij hebben veel technische uitdaging en afwisseling doordat wij werken aan alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens.

 

Onze motivatie is prettig voor u als klant!

 

Niet voor niets is onze slogan: Waar service voorop staat!

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!
Chat nu!